Podcasts

Här kan du lyssna till predikningar från vår kyrka.

PODCASTS

söndag 5 juni

220605 - Vilka jättar slåss du mot?

Alexandra Hyllerud predikar.

Om inte MP3-filen spelas upp klickar du på länken nedan så spelas den upp i en ny flik (Chrome och Edge):

söndag 29 maj

220529 - Jesus vårt hopp

söndag 22 maj

220522 - Vad säger Gud om saken?

söndag 15 maj

220515 - Låt oss planteras och vattnas i god jord

Filippa Langwagen predikar.

söndag 8 maj

220508 - Den Helige Ande

söndag 1 maj

220501 - Kraften i bön

Emmanuel Hyllerud predikar.

onsdag 27 april

220427 - Den himmelske mannen

Broder Yun predikar.

söndag 24 april

220424 - Andens liv

söndag 17 april

220417 - Varför måste Jesus dö?

söndag 10 april

220410 - TRO

Fame Obinéll predikar.

söndag 3 april

220403 - SÄND-avslutning

Darja Reichör predikar. Filippa Langwagen tolkar.

söndag 27 mars

220327 - Att dela intresse eller dela livet

Åke Samuelsson predikar.

onsdag 23 mars

220323 - Tro och värdegrund 7 - Äktenskap och sexualitet

Peter Lewins fördjupning i vår tro och värdegrund. Sjunde delen är om Äktenskap och sexualitet. Läs gärna hela vår tro och värdegrund.

söndag 20 mars

220320 - Finns det bröd I huset?

onsdag 16 mars

220316 - Tro och värdegrund 6 - Relationer

Peter Lewins fördjupning i vår tro och värdegrund. Tredje delen är om Relationer. Läs gärna hela vår tro och värdegrund.

220316 - Tro och värdegrund 5 - Människosyn

Peter Lewins fördjupning i vår tro och värdegrund. Femte delen är om Människosyn. Läs gärna hela vår tro och värdegrund.

söndag 13 mars

220313 - Gud är nära

Mimmi Botica pratar på Kompisgudstjänsten.

söndag 6 mars

220306 - Nattvarden

söndag 27 februari

220227 - Fäst din blick på Jesus

Filippa Langwagen predikar.

söndag 20 februari

220220 - Värna den svage

söndag 13 februari

220213 - Guds eko

söndag 6 februari

220206 - Paulus och relationer

söndag 30 januari

220130 - Gudomligt Gods AB

Åke Samuelsson predikar.

tisdag 25 januari

220125 - Undervisning om fasta

Peter Lewin undervisar om fasta.

söndag 23 januari

220123 - Lär oss att be!

söndag 16 januari

220116 - Årspredikan 2022

söndag 9 januari

220109 - Din självbild och Guds blick

Ruben Amée Björkdahl predikar.

söndag 2 januari

220102 - Ära då Gud med era kroppar