Ja ni, vad säger man? Ett steg fram två tillbaka... De nya direktiven från Folkhälsomyndigheten, gällande bl a Västra Götaland var väl inte precis vad vi ville höra. Men nu gör vi som de vill så vi blir av med detta.

Det som gäller nu är att vi inte kommer ha någon gudstjänst på söndag. Inte ens streama på YouTube. Vi "får" ju inte samlas överhuvudtaget egentligen. Det vi däremot ska göra är att samlas via Zoom och be. Be för läget nu och för att detta ska gå åt rätt håll, inte bakåt.

Som ni ser här på webben så får även Broder Yun vänta lite. Det är inställt den 1/11 och sedan får vi se om vi kan få hit honom någon annan gång.

Det blir inte heller någon Söndagskompis i kyrkan på söndag. Däremot kommer det något på annat sätt. Håll koll på Pingstkyrkan Alingsås Kompis för att se vad som händer.

Men ni, nu tar vi nya tag. Vi löser detta, eller hur?