Felmeddelande

• Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated i require_once() (rad 342 av /home/pingst1/public_html/includes/module.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool i include() (rad 15 av /home/pingst1/public_html/sites/all/themes/aurum/templates/aurum-cms-author-info.tpl.php).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null i include() (rad 15 av /home/pingst1/public_html/sites/all/themes/aurum/templates/aurum-cms-author-info.tpl.php).

Den 30/6 kl 10:00 startar vi våra cafégudstjänster igen. Och du, glöm inte ta med din egen fikakorg.