SöndagsCoola är öppen för alla barn mellan 4-13 år. Vi möts på söndagarna för att lära oss mer om vad livet med Jesus kan betyda. Vi sjunger, ber och träffar kompisar. Vi älskar att ha roligt tillsammans!

Det är SöndagsCoola i stort sett varje söndag, parallellt med söndagsgudstjänsten kl.11:00.

Den vanliga ordningen är att alla deltar i gudstjänsten en stund (Ca. 15-20 minuter). Sedan går alla barn tillsammans med sina ledare till SöndagsCoola.

SöndagsCoola är uppdelad i två åldersgrupper:

Brave Kidz 4-8 år
I den här gruppen är det mycket sång, dans och rörelse. Bibelberättelserna är levande och spännande. Efter samlingen brukar vi leka, pyssla eller spela innebandy tillsammans innan det blir dags för fika.

Tweenies 9-13 år
I den här gruppen vill vi ta ett steg vidare in i det kristna livet och försöka applicera bibelns berättelser i vårt vardagsliv. Vi samtalar mycket, läser bibeln, lovsjunger Gud och ber för varandra. Vi brukar träffas i kyrkans ungdomsgård och har därför möjlighet att spela både pingis och biljard, eller bara ha kul ihop efter våra samlingar.

SöndagsCoola slutar kl.12.30 och då brukar vi fika tillsammans med resten av församlingen i kyrkans cafetéria.

Vi samlar mellan 60-80 barn varje söndag.

Alla barn är välkomna!