Nu är det dags för en ny omgång Alpha igen. Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Den är till för alla, och speciellt anpassad för dig som inte är van kyrkobesökare. Kursen består av tre delar. Varje träff inleds med fika och därefter hålls ett föredrag, antingen muntligt eller via film, utifrån livets frågor och kristendomens svar. Sist är det samtal i smågrupper där varje deltagare kan ställa frågor och bidra med sina åsikter. Vi startade 8 september och håller på 10 veckor framåt. Varje gång tittar vi på en ny aspekt av den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp: ”Vem är Jesus?”,  ”Hur ska jag kunna tro?” och ”Vad ska jag med kyrkan till?”. Vi träffas på torsdagkvällar i Pingstkyrkan i Aingsås mellan kl 18:00-20:00.

Kursavgiften som är 295:- inkluderar kursbok och fika.

Välkommen med din anmälan!